Φιέστα Καϊτεζίδη η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου

Φιέστα Καϊτεζίδη η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου

Σε φιέστα της παράταξης – και προσωπικά του ίδιου – του δημάρχου Ιγν. Καϊτεζίδη εξελίχθηκε η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Πυλαίας-Χορτιάτη. Στην τελετή ορκωμοσίας – του κατά τα λοιπά “υπερκομματικού δημάρχου” – παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής Θεσσαλονίκης και γνωστό στέλεχος της ΝΔ Κων/νος Γκιουλέκας! Ο κ.Καϊτεζίδης αυτοανακηρύχθηκε δήμαρχος του… 100% (!!) του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη σε μια προσπάθεια να αποπολιτικοποιήσει και αποιδεολογικοποιήσει την αντιλαϊκή πολιτική που επί τέσσερεις συναπτές τετραετίες ασκεί από τη θέση του δημάρχου. Πρόκειται για την ίδια πολιτική που ταυτίζεται με τις επιταγές της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που ακολουθείται κατά γράμμα και στην Τοπική Διοίκηση, τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που επιτάσσουν ΕΕ και Μονοπώλια.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας ο κ.Καϊτεζίδης αρνήθηκε πεισματικά να δοθεί ο λόγος και στους υπόλοιπους επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, απορρίπτοντας σχετικό αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης. Είναι προφανές ότι ο… “υπερκομματικός” κ.Καϊτεζίδης επιθυμεί οι δημόσιες τελετές ορκωμοσίας να αποτελούν παραταξιακές φιέστες με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τους πολιτικούς του φίλους και συγγενείς. Είναι επίσης προφανές ότι στην τελετή ορκωμοσίας του δημοτικού συμβουλίου έχει το δικαίωμα να απευθύνει χαιρετισμό ο κομματικά ομογάλακτος του δημάρχου κ.Γκιουλέκας αλλά όχι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη καταγγέλει την παράταξη του κ.Καϊτεζίδη και τον ίδιο προσωπικά γι’ αυτήν την στάση και καλεί το λαό του δήμου μας σε αγωνιστική επαγρύπνηση για τον δύσκολο χειμώνα που βρίσκεται μπροστά μας.

28/8/2014.

Προηγούμενο Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ: Εκτιμήσεις και συμπεράσματα από τις εκλογές του Μάη

Ενημερωθείτε

Οδυσσέας Μαάιτα

Υποψήφιος Δήμαρχος

2024 © Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη