ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

​Προς τους: Αντιδήμαρχο Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας & Παιδείας, κ. Γιαννούδη Ελένη,

Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, κ. Μπουλομύτη Νικόλαο

Υπόψη Δημάρχου κ. Καϊτεζίδη Ιγνάτιου.

5/9/2017.

κ.κ. Αντιδήμαρχοι,

Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Χορτιάτη, με επιστολή του μας ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο. Όπως αναφέρουν στα ταβάνια υπάρχουν ετοιμόρροποι σοβάδες που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των παιδιών, με προφανείς κινδύνους ακόμα και για τη σωματική τους ακεραιότητα. Τα μαρμάρινα δάπεδα σε ορισμένα σημεία έχουν φουσκώσει και πολλά σοβατεπί έχουν αποκολληθεί. Τα κουφώματα σε πολλές αίθουσες παρουσιάζουν προβλήματα με αποτέλεμα το χειμώνα να έχουμε μεγάλες απώλειες θερμότητας και τα παιδιά με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες να παγώνουν. Εξωτερικά, τοίχοι έχουν φουσκώσει από την υγρασία εξαιτίας κακοτεχνιών της σκεπής ενώ η αυλή και το γήπεδο είναι σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος τραυματισμού των
παιδιών.

Γενικά η εικόνα του σχολείου για τα μόλις 10 χρόνια λειτουργίας του είναι εικόνα εγκατάλειψης εξαιτίας της μη συντήρησης. Τα παραπάνω τα επιβεβαιώνουμε και εμείς μετά από επίσκεψη που κάναμε σήμερα το πρωϊ (Τρίτη 9/5) στο σχολείο.

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τι μέτρα θα πάρει άμεσα ο δήμος για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του σχολείου, έγκαιρα, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Με τιμή,

οι δημοτικοί σύμβουλοι,

Μαάιτα Τζαμάλ- Οδυσσέας.
Μόττας Νικόλαος.
Σαριδάκης Ιωάννης.

Προηγούμενο ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

Ενημερωθείτε

Οδυσσέας Μαάιτα

Υποψήφιος Δήμαρχος

2024 © Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη