Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της Δημοτικής Ενότητας και της Δημοτικής Κοινότητας Χορτιάτη

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της Δημοτικής Ενότητας και της Δημοτικής Κοινότητας Χορτιάτη

Στην κοινοτική αίθουσα Χορτιάτης, “Ι. Μανωλεδάκη”, έγινε χθες, Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη η παρουσίαση των υποψηφίων της Δημοτικής Ενότητας και της Δημοτικής Κοινότητας Χορτιάτη.

Στην εκδήλωση χαιρέτισε η Μαρία Τασοπούλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, η οποία ανέδειξε το ρόλο των Περιφερειακών Συμβούλων στη Περιφέρεια και τις διαχρονικές ευθύνες των διοικήσεων της ΠΚΜ στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής. Ταυτόχρονα, τόνισε την ανάγκη για την ενίσχυση της γνήσιας εργατικής – λαϊκής αντιπολίτευσης, του μόνου αντίπαλου δέους στη πολιτική που υλοποιούν Περιφέρειες – δήμοι σε βάρος των εργατικών – λαϊκών αναγκών.

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη, Οδυσσέα Μαάιτα. Στην ομιλία του τόνισε ότι ο κ. Καϊτεζίδης έχει αντίπαλο και αυτός είναι η Λαϊκή Συσπείρωση, κάτι που φάνηκε στη πράξη, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, στους αγώνες που αναπτύχθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στις περιοχές του Δήμου.

Ο Οδυσσέας Μαάιτα ανέπτυξε τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης τονίζοντας και πιο ειδικά θέματα που αφορούν την περιοχή του Χορτιάτη όπως το  ζήτημα της υποβάθμισης των ιατρείων στο Χορτιάτη, την ανάγκη πυροπροστασία, τις ελλείψεις ελεύθερων χώρων και του σοβαρού προβλήματος με τα αδέσποτα. Στην ομιλία του ανέδειξε τις σημαντικές ευθύνες της δημοτικής αρχής και έκανε κριτική στις θέσεις αλλά και την πρακτική και των άλλων υποψηφίων δημάρχων. Κάλεσε τέλος σε συστράτευση ώστε στις 8 του Οκτώβρη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης να βγει όσο πιο δυνατό.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στη ΔΕ Χορτιάτη είναι:

Για το Δημοτικό Συμβούλιο:

 1. Αγγελινούδη Μαρία : ιδιωτική υπάλληλος.
 2. Βαρελάς Σωτήρης: συνταξιούχος δάσκαλος, Γ. Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Χορτιάτη.
 3. Βουτάκος Νίκος : ιδιωτικός υπάλληλος.
 4. Βράγκου Αθηνά: νοσηλεύτρια, συμβασιούχος στο νοσοκομείο Παπανικολάου, μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Χορτιάτη και στην Ένωση Γονέων του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.
 5. Γιαγλή Κίρκη: πολιτικός μηχανικός ΕΔΕ και ειδικός διακοσμητής εσωτερικών χώρων.
 6. Ζέκκας Δημήτριος: ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία courier.
 7. Ηλιού Κώστας: εργαζόμενος στον ΟΑΣΘ, μέλος του ΔΣ Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, μέλος του ΔΣ της  Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας.
 8. Ιωαννίδης Μιχάλης: οδηγός λεωφορείου σε γραφείο γενικού τουρισμού, dj.
 9. Κουμανάκου Ντενίς: φοιτητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου φοιτητών Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΠΘ.
 10. Κουσενίδου Δέσποινα: Ηθοποιός.
 11. Νηστικάκης Μιχάλης: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, εργάζεται ως Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο ΠΑΜΑΚ στο τμήμα Μουσικής και Τέχνης. Πρώην πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Χορτιάτη και πρώην πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος στο Σύλλογο Ειδικού Εργαστηριακού Προσωπικού ΠΑΜΑΚ και σήμερα μέλος του ΔΣ.
 12. Ουραϊλίδου Αλκμήνη: φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ.
 13. Παπαγεωργίου Γιώτα: συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χορτιάτη.
 14. Παπαδόπουλος Αλέξης: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, Εργαζόμενος στο ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ, υποψήφιος Διδάκτορας ΑΠΘ και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζόμενων στις Τηλεπικοινωνίες Πληροφορική.
 15. Ρηγόπουλος Γιώργος: συνταξιούχος, μέλος της Αριστερής Συσπείρωσης. Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Χορτιάτη.
 16. Σαλιάρας Γιώργος: οικοδόμος.

 

Για την Δημοτική Κοινότητα Χορτιάτη:

 1. Αξιούργου Ματίνα: Εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
 2. Γιαννούδη Ειρήνη: Άνεργη.
 3. Καναρά Ζωή: Αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Χορτιάτη και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.
 4. Κυρκιμτζή Ισμήνη: Γεωλόγος. Διοικητικό στέλεχος ΟΚΑΝΑ στις Δομές Άμεσης Πρόσβασης Θεσσαλονίκης.
 5. Λατίνη Ελένη: Αγρότισσα και εργαζόμενη στον επισιτισμό. Γραμματέας στο ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Χορτιάτη, μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης και του ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης.
 6. Χαραλαμπίδου Σίμη: Συνταξιούχος ΙΚΑ .
 7. Χρυσοστομίδης Γιώτης: Ιδιωτικός υπάλληλος, τεχνικός ιατρικών μηχανημάτων. Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων Φαρμάκου Κ. Μακεδονίας. Μέλος της Ένωσης Γονέων Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.
Προηγούμενο ΔΗΛΩΣΗ Σ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ : Για την κατάσταση των αντιπλημμυρικών υποδομών στην Κεντρική Μακεδονία και την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων.

Leave Your Comment

Ενημερωθείτε

Οδυσσέας Μαάιτα

Υποψήφιος Δήμαρχος

2024 © Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη