ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ 17 ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ 17 ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ

Προς τον: Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Κεδίκογλου Γεώργιο.

26/2/2016

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Με την ΑΠ 40533/16-11-2015 απάντηση σας σχετικά με τα “ Στοιχεία μισθωμάτων για στέγαση υπηρεσιών του Δήμου” και στην συνημμένη κατάσταση μισθωμάτων αναγράφεται η ενοικίαση ισογείου 80 τ.μ. στην οδό Αγαλιανού 17 στην Πυλαία, με α/α 8. “Στέγαση Εργατοτεχνικού Προσωπικού Πυλαίας”, με μηνιαίο μίσθωμα 468,00 ευρώ.

Σας γνωρίζουμε ακόμα ότι στην συμβολή της παράλληλης άμεσης οδού Σταγειρίτη με την οδό Κύπρου, σε οικόπεδο του Δήμου υπάρχει εργοτάξιο και αντίστοιχος μικρός χώρος στέγασης που χρησιμοποιείται από το Εργατοτεχνικό Προσωπικό του Δήμου. Ύστερα από ενημέρωση δημοτών και επιτόπια παρουσία μας διαπιστώσαμε ότι στην πολυκατοικία της οδού Αγαλιανού 17, στεγάζονται τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου “ Ο ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ”, με την πινακίδα της εισόδου των γραφείων να αναγράφει “ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ” στην ίδια διεύθυνση που αναγράφεται και στο Διαδίκτυο: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Ο ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ” ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ 17 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλέφωνο-Fax: 2310947933 Α.Φ.Μ :999734143 ΔΟΥ : ΣΤ’ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ e-mail : .

Να μας γνωρίσετε: -Αν το μισθωμένο ακίνητο που αναγράφεται στην κατάσταση μισθωμάτων είναι το ίδιο με αυτό που στεγάζονται τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου “ Ο ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ”. -Εφόσον είναι το ίδιο μισθωμένο ακίνητο, αν έχει γίνει δωρεάν παραχώρηση του χώρου αυτού στον Πολιτιστικό Σύλλογο “ Ο ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ”. -Εφόσον ισχύουν τα παραπάνω με ποιά διαδικασία και με ποιά κριτήρια παραχωρείται το μισθωμένο ακίνητο του Δήμου στον Πολιτιστικό Σύλλογο “ Ο ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ”, αφού εδώ και 4-5 χρόνια έχουν διακοπεί οι χρηματικές επιχορηγήσεις του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου.

Με τιμή

Ο δημοτικός Σύμβουλος
​Σαριδάκης Γιάννης.

Προηγούμενο Ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη 2015

Ενημερωθείτε

Οδυσσέας Μαάιτα

Υποψήφιος Δήμαρχος

2024 © Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη