ΓΙΑ ΜΗ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ DEBATE ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΣΤΟ TV100

ΓΙΑ ΜΗ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ DEBATE ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΣΤΟ TV100

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η Διεύθυνση του TV100 έκοψε το προγραμματισμένο debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, γιατί ο κ. Καϊτεζίδης δήλωσε, σήμερα Τρίτη 3/10/2023, ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει λόγω συνάντησης με τον πρωθυπουργό και άλλων προγραμματισμένων συσκέψεων.

Τονίζουμε ότι η ημερομηνία είχε συμφωνηθεί εδώ και πολλές μέρες. Επίσης, οι υπόλοιποι υποψήφιοι ζητήσαμε  το τηλεοπτικό debate να γίνει είτε με αλλαγή ώρας ή και μέρας είτε χωρίς την παρουσία του κ. Καϊτεζίδη.

Με την απόφαση της αυτή, η διεύθυνση του TV100 δείχνει ότι δεν στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση του λαού της πόλης μας σε σχέση με τους συνδυασμούς, τους υποψήφιους, τις θέσεις και τα προγράμματα τους. Ακολουθεί την ίδια τακτική με την πλειοψηφία των ΜΜΕ της πόλης μας.

Για εμάς το debate δεν είναι μια διαδικασία όπου οι υποψήφιοι θα “πυροβολούν” τον εκάστοτε δήμαρχο αλλά μια διαδικασία όπου όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα παρουσιάσουμε τις θέσεις και τα προγράμματα, θα μας ασκήσουν και θα ασκήσουμε κριτική.

Ζητάμε ακόμα και τώρα να παρθεί πίσω η απαράδεκτη αυτή απόφαση και να διεξαχθεί το debate με όσους υποψήφιους θέλουν να συμμετέχουν.

Απαιτούμε από το δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν σε σχέση με την αντικειμενική ενημέρωση του λαού της πόλης μας.

 

Οδυσσέας Μαάιτα

Υποψήφιος Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη
με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Προηγούμενο Σχετικά με την πτήση drones από τον Δήμο

Ενημερωθείτε

Οδυσσέας Μαάιτα

Υποψήφιος Δήμαρχος

2024 © Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη